۰۲۱۷۷۶۰۰۲۵۰ pasargadgeneralhospital@gmail.com

ساختمان شماره دو

ساختمان شماره دو در مجاورت ساختمان اصلی و کنار پارکینگ بیمارستان قرار دارد و واحد های کارگزینی ، ترخیص ، حسابداری ، واحد IT ، بهداشت محیط ، بهداشت حرفه ای و مدارک پزشکی ) مدیریت اطالعات سالمت و فناوری اطالعات ( و تاسیسات در این ساختمان قرار دارد .

ساختمان شماره سه

این ساختمان در انتهای کوچه دولت داد در مجاورت بیمارستان قرار دارد و از طریق پارکینگ به بیمارستان دسترسی دارد . واحد های آزمایشگاه میکروبیولوژی و پاتولوژی و فیزیو تراپی در این ساختمان قرار دارند . آزمایشگاه به صورت شبانه روزی فعال می باشد . فیزیوتراپی به همراه متخصصین مجرب مجهز به دستگاههای پیشرفته می باشد و در طول روز های هفته صبح و عصر فعالیت دارد .

ساختمان شماره چهار

این ساختمان در انتهای کوچه دولت داد در مجاورت بیمارستان و ساختمان شماره سه می باشد . واحد خیاط خانه در این ساختمان قرار دارد

سایر واحدها

* اتاق مدیر عامل ، داروخانه ، پذیرش ، صندوق ، کلینیک ها، بوفه ، واحد کپی در طبقه همکف